Zelf etiketten maken

Een etiket maken is helemaal niet zo moeilijk

Zelf leuke etiketten maken is helemaal niet zo moeilijk. zoek op internet naar wat leuke voorbeelden van etiketten. misschien dat je etiketten vind met een leuke afbeelding of een leuke vorm. je kunt deze uitprinten. Dat kan op gewoon papier maar je kan ook kiezen voor een standaard etiketten vel.

Zo kun je zelf etiketten maken. Als je ze op papier uitprint en je wilt ze ergens op gaan plakken moet je ze nog wel even met lijm insmeren, of aan een koordje hangen zoals Steffi Vertriest dat hier deed.

zelf etiketten makenWil je het etiket echt helemaal zelf maken

Zelf etiketten maken hoe doe je dat precies en wat heb je ervoor nodig?  Pak een stuk wit of als je dat wil gekleurd papier. Zoek wat leuke stickertjes of plaatjes. Het mooiste is dat je iets zoekt dat te maken heeft met waar het etiket opgeplakt gaat worden.

Een voorbeeld ga je het etiket op een schrift met vlinders plakken zoek dan een plaatje een sticker met een vlinder en plak die op het etiket.

Knip uit het papier kleine rechthoeken die de grootte hebben van een etiket. Plak dan de sticker of het plaatje er op met wat lijm. Pak nu een stift of pen en schrijf met sierlijke letters op het etiket waar het schrift voor gebruikt gaat worden.

Laat een reactie achter