Online etiketten maken

Online etiketten maken

Steeds meer dingen gebeuren tegenwoordig digitaal en online. Zo ook het maken van etiketten. Waar u vroeger nog uw eigen etiketten schreef en/of tekende, zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden voor online etiketten maken.

Steeds meer webwinkels bieden de optie aan om online uw eigen etiket vorm te geven en deze vervolgens zelf te printen of te bestellen.

online etiketten maken

Voordelen

Online etiketten maken heeft vele voordelen. Deze voordelen zullen hier op een rijtje worden gezet.

 • Fouten eenvoudig corrigeren.
  Een erg handig en belangrijk voordeel van online etiketten maken, is dat fouten eenvoudig te corrigeren zijn. Een spelfout is snel aangepast en ook andere fouten staan niet meteen definitief op papier.
 • Geen beperkingen
  Door uw etiketten online vorm te geven, bent u niet meer gebonden aan uw eigen creatieve kwaliteiten. De meeste online services hebben een aantal standaard templates om uit te kiezen, maar bieden ook de mogelijkheid om eigen figuren, foto’s, logo’s en teksten te plaatsen. Hierdoor is elke denkbare vormgeving mogelijk
 • Grote oplage
  Door uw etiketten online te maken, kunt u elke gewenste oplage printen of bestellen. U hoeft niet meer elk etiket afzonderlijk te maken, maar één ontwerp kan zo vaak als u wilt worden besteld.
 • Sjablonen om op te printen
  Natuurlijk kan je ook mooie gekleurde sjablonen online maken om die dan daarna in zwart-wit te overdrukken. Zo bespaar je op een kleurenprinter én heb je een professionele basis om mee te werken. Bij Nextgen Science werken we zo bijvoorbeeld om gepersonaliseerde verzendlabels te hebben zonder deze van onze verzendpartner te moeten krijgen – dat zou namelijk de verzendkosten van elk pakket stevig omhoog jagen.

Laat een reactie achter