Etiketten maken wijnfles

Er zijn een paar voorbeelden voor etiketten te maken voor een wijnfles

Je kan deze maken in word samen met een afbeelding dat je er wil bijvoegen of een originele tekst. Zo kan je zelf een achtergrond toevoegen of werken met verschillende kleuren of lettertypes. Aan de hand van hoe groot de etiketten moeten zijn. Maar het gemakkelijkste is te werken met een tabel invoegen (afhankelijk van hoeveel je er per pagina wenst af te drukken), dan een afbeelding selecteren en daarin de tekst te schrijven.

Afprinten op etikettenpapier en klaar. Hier moet je zelf al wat creatief voor zijn om etiketten te maken voor een wijnfles want eigenlijk kies je alles zelf van afbeelding tot tekst.

Etiketten maken wijnfles

Nog andere manieren om etiketten te maken voor een wijnfles:

Natuurlijk zijn er een aantal hulpprogramma’s op het internet die ook kunnen helpen bij etiketten maken voor een wijnfles. Via het internet kan een aantal programma’s downloaden om zelf etiketten te maken. Heel wat van deze programma’s hebben sjablonen ge├»nspireerd door de etiketten van bekende wijnsoorten of van de bekendste wijnhuizen ter wereld. Goed begonnen is half gewonnen, natuurlijk!

Ook op YouTube vindt je de nodige handleidingen en filmpjes om zo creatief mogelijk etiketten te maken voor een wijnfles. Via fotosites of sites die jouw foto’s afdrukken kan je zelfs ook etiketten ontwerpen en dan voor jou laten afdrukken.

2 Reacties

 • Sofie Van Herck

  22 december 2019

  Leuke tips en een goed filmpje om mee aan de slag te gaan, thanks!

  Reply
  • etikettenmakeninword.nl

   23 december 2019

   Bedankt voor je leuke reactie, Sofie!

   Reply

Laat een reactie achter